Het gaat goed met Boudoir Studio!

Aanvragen voor een boudoir fotoshoot blijven gestaag binnen komen en de agenda is goed gevuld. Steeds vaker vinden mensen Boudoir Studio via mond op mond reclame, wat natuurlijk de leukste manier is om nieuwe cliënten krijgen.

Als we na de boudoir shoot nog even napraten over het verloop de van de fotoshoot krijgen we bijna altijd te horen dat het 100% is meegevallen én.. nog fijner om te horen… dat men zich zo ongelofelijk op hun gemak voelde omdat wij zelf zo relaxt zijn in alles. Hoe leuk is dat! Ook horen we regelmatig dat de fotoshoot als een echte beleving is beleefd en de dag nu al gekoesterd word.

Voor ons een mega compliment, zeker omdat de foto’s dan nog niet eens gezien zijn!

boudoir fotoshoot, boudoir beleving, boudoir fotograaf

Open monden van verbazing

De foto’s zie je een weekje later tijdens het uitkiezen van je foto’s. De reacties die zou je eigelijk moeten filmen, maar natuurlijk doen we dat niet. Open monden van verbazing, tranen van geluk en ontroering als je jezelf op groot scherm, zo mooi ziet zoals wij je zien en fotograferen.

Het is een cliché… maar het is wél waar we het voor doen en waarom het ook zo goed gaat met Boudoir Studio.

Wil je lezen hoe anderen de fotoshoot hebben ervaren?

Dat kan op onze review pagina.

Liefs Menno & Monica

Get In touch

Boudoir Studio (Kantoor), Beets 43, 1475 JD Beets (groot Amsterdam)

+31 (0)75 631 07 74