Werkwijze

Onze Boudoir fotoshoot’s maken wij altijd met z’n tweeën. Menno achter de camera, ikzelf als visagiste en assistente tijdens de shoots.

Na het plannen van jouw boudoirshoot nemen we ruim voor aanvang van de fotoshoot  contact met je op voor een intake gesprek. Tijdens de intake bespreken we welke wensen je hebt, welke muziek je fijn vindt, wat je drinkt en of je iemand mee wilt nemen. De intake kan hier in de fotostudio, maar natuurlijk ook telefonisch.

Als we samen een geschikte datum voor de fotoshoot hebben uitgezocht en het bedrag is voldaan ontvang je van ons een schriftelijke bevestiging. (Bij de Boudoir Kasjmir Fotoshoot ontvang je nu ook je Rituals Gift Box).

Boudoir, Voorstellen, Menno, Monica

Met ons bedrijf zijn wij al jaren bekend met alle vormen van fotografie. Menno is fotograaf en ik visagiste en assistente. Ook bij Boudoir Fotografie is dit onze rolverdeling.

Omdat wij al ruim twintig jaar samen zijn én samenwerken hebben wij aan een half woord genoeg. Dit betekent automatisch dat wij alle aandacht aan jou geven. Samen zorgen wij dat iedereen die wij fotograferen ontspannen en tevreden op de foto staat.

Op de foto gaan kan een spannende onderneming zijn maar ook een feest. Wij zorgen voor feest. Wij krijgen vaak als respons dat het erg gezellig was en dat de foto’s helemaal naar wens zijn. En wij zorgen dat jij een fotoshoot bij ons ook zo zult ervaren.

Wat is Boudoir fotografie

 Boudoir fotografie betekend in het Frans een “privé kleed ruimte voor vrouwen” of “slaapkamer fotografie”. Of in fotografie termen een slaapkamer, hotel of een andere intieme setting voor stijlvolle en romantische fotoshoot. Mijn werk bestaat dus in het fotograferen van jou op de meest flatterende en mooiste wijze en met de poses die bij jouw lichaam passen. Als fotograaf is er niets mooiers en dankbaarders dan jou vol vertrouwen met een zelfverzekerd gevoel te laten vertrekken na een shoot.  

Wie gaat er voor een boudoir fotoshoot? En met welke redenen laat je die maken?

Als cadeau. Boudoir foto’s zijn een uniek en persoonlijk cadeau voor je geliefde.Of het nou een bruidscadeau voor je aanstaande man/vrouw is of een valentijns cadeau.Ik verzeker je…..  Het is absoluut iets dat origineel is.Of je bent al langer samen en je wil de boel eens opschudden… een boudoir fotoalbum will do the trick. Gewoon daarom. Misschien wil je gewoon jezelf voor altijd mooi en sexy laten vastleggen. Het maakt ook niet uit wat jouw reden is, en of je 18 of 50+ bent, je bent goed en mooi zoals je bent.Dus geef jezelf die boudoir sessie en geniet van de fotoshoot, én de prachtige foto’s die er van je gemaakt worden. Om iets te vieren, of heb je een geweldige baan gekregen, of je hebt je doelen bereikt, dat kan natuurlijk zowel privé als op je werk zijn.Met een boudoir fotoshoot bevestig je wat voor geweldige mooie vrouw je bent. Dus zo ongeveer echt  iedereen… ook als je zelf vind dat je het niet in je hebt om sexy en sensueel op de foto kan staan…. dat kan je wél… en wij helpen jou daar mee. 

Heb je nog vragen, stel ze gerust.

We sturen je een keer per maand ons digitale magazine