Hoe we jou in de watten leggen

Posted on
Boudoir, lingerie fotoshoot, lingerieshoot


Een boudoir-shoot is leuk en spannend. Een boudoir-fotosessie is een moment voor ons om jou of jullie in de watten te leggen. Met een glas Champagne, warme kop thee, wat lekkers op tafel en een warme badjas voor de momenten dat we even niet aan het shooten zijn of wanneer je in de visagie zit.

Wie of wat je ook bent: van moeder, net vader, een liefdevol stel, de bruid, 20 kilo afgevallen, single meid, knappe vent, 30 jaar getrouwd, als je echt mooi gefotografeerd wilt worden, tijdens onze boudoir fotoshoot word je in de watten gelegd.

Voor aanvang van de shoot ontvang je van ons een paar vragen via de mail waarin we onder andere vragen naar jouw favoriete muziek, drankjes en hapjes. Zodat je tijdens de visagie in de make-upstoel kunt plaatsnemen, lekker aardbeien kunt eten met een glas champagne of iets anders te drinken voor de fotosessie. 

Even uit de drukte van alledag, kun je bij ons heerlijk tot rust komen.

En dat zie je terug in de foto’s die wij van jou maken