Boudoir fotoshoot voor mannen Alkmaar, boudoir fotoshoot voor mannen, boudoir fotoshoot voor heren, boudoir fotoshoot man, boudoir fotoshoot naakt, mannen foto naaktBoudoir fotoshoot voor mannen Alkmaar, boudoir fotoshoot voor mannen, boudoir fotoshoot voor heren, boudoir fotoshoot man, boudoir fotoshoot naakt, mannen foto naakt

Boudoir fotoshoot voor mannen, Dudeoir

Een boudoir fotoshoot voor mannen (ook wel dudeoir genoemd)) fotograferen wij regelmatig. Ook mannen weten ons te vinden om een boudoirshoot te boeken voor zichzelf óf hun partner. Boudoir fotografie voor mannen wordt steeds populairder. 

De foto’s voor mannen maken we natuurlijk een stuk stoerder. In alleen een  jeans of pantalon, een overhemd of shirt, ondergoed, maar ook helemaal naakt. 

Altijd met stijl, netjes en sjiek. De albums en luxe bewaarbox passen we ook aan, voor de vrouwen zijn die van zwart leer met roze linnen, voor de heren maken we die in zwart leer met donkerblauw of een andere kleur naar keuze. De foto’s die we van je maken lenen zich perfect om als kunst aan de muur opgehangen te worden. Mysterieus, verrassend en altijd stijlvol. De fine art foto’s kunnen besteld worden op alluminium dibond, verlijmd achter plexiglas of als fine art afdruk ingelijst. 

Bij Boudoir Studio  is luxe standaard! Dat houd in dat onze boudoirshoot inclusief intake gesprek (live, via zoom of telefoon), poseer begeleiding, champagne (of koffie, thee, fris) en luxe hapjes is. 

Kom uit je comfortzone en boek die boudoir fotoshoot voor mannen beleving voor jezelf, of je partner. 

Boudoir fotoshoot voor mannen,
it’s all about you

Boudoir fotoshoot voor mannen Alkmaar, boudoir fotoshoot voor mannen, boudoir fotoshoot voor heren, boudoir fotoshoot man, boudoir fotoshoot naakt, mannen foto naakt

Boudoir fotoshoot voor mannen Boek je shoot!

Dupho Lid, professioneel Boudoir fotograaf
Boudoir fotograaf, Monica, Visagie, Lingerie fotoshoot

Monica Ebbes

Eigenaresse/ Assistente

Monica verzorgt de afspraken, en zorgt er voor dat het je aan niets ontbreekt. Voor, tijdens en na de shoot staat ze volledig voor je klaar om je te helpen met poseren, klaar te staan met een warme badjas voor de momenten dat er even niet geposeerd wordt en je te voorzien van hapjes en drankjes. 

Boudoir fotograaf, Menno,Lingerie fotoshoot

Menno Ebbes

Fotograaf

Als fotograaf weet ik héél goed hoe ik jou op je allermooist en op een vertrouwde manier op de foto zet. Iedereen komt zenuwachtig binnen, maar gaat met een goed gevoel een een geweldige ervaring weer naar huis.

Get In touch

Boudoir Studio (Kantoor), Beets 43, 1475 JD Beets (groot Amsterdam)

+31 (0)75 631 07 74