Hier vind je de boudoir fotoshoot Faq (Meest gestelde vragen). Uiteraard kun je als je nog vragen hebt contact met ons opnemen.. we beantwoorden ze graag.

boudoir fotoshoot, boudoir beleving, boudoir fotograaf

Boudoir fotoshoot FAQ

Q : worden mijn foto’s op jullie website of social media geplaatst?

Jouw foto’s worden never nooit online geplaatst zonder jouw eigen uitdrukkelijke toestemming! Na de fotoshoot, het uitkiezen van je foto’s en het creëren en afleveren van je fotoalbum en vergrotingen kan het zijn dat we je vragen of we een aantal foto’s mogen gebruiken. Elk antwoord daarop is goed en respecteren wij.

Q : Ik ben zo zenuwachtig, ga je dat terugzien op mijn foto’s?

Iedereen die we gefotografeerd hebben was nerveus en maakt zich zorgen hoe de foto’s gaan worden. Aan ons de schone taak je gerust te stellen, we zijn tenslotte pro’s. We weten hoe we je met de juiste poses en belichting het mooist uit kunnen laten zien. We nemen ook alle tijd voor de boudoir fotoshoot zodat je rustig kunt wennen aan ons, de camera en het poseren. Het is ons werk om je met de boudoir fotoshoot een boost te geven zodat je met trots en geweldige ervaring naar huis gaat. Je hoeft je dus nergens druk om te maken.

Q : Moet ik niet eerst 5 kg afvallen voor de fotoshoot?

Nee dat hoeft zeker niet, we fotograferen iedereen op zijn voordeligst, en tenzij er sixpacks op de foto moeten komen ga je met 5 kg meer of minder het verschil niet zien.

Q : Wat trek ik aan en  neem ik mee?

Kies lingerie waar je je sexy én comfortabel in voelt. Of dat een BH en een slipje is, of een bustier met gordel en panty’s, of een sweater met een boxershort, neem mee waar jij van houd in kleuren die bij je passen. Zorg er in ieder geval voor dat het goed past (te groot is beter dan te krap). Nadat je geboekt en aanbetaald hebt ontvang je een email met meer tips met kleding ideeën, winkels waar je kan eventueel lingerie kunt shoppen (met korting) om je voor te bereiden op je fotoshoot.

Q : Haar en make-up doe ik dat zelf?

Visagie zit standaard in elke fotoshoot en onze visagiste zorgt ervoor dat je er uit ziet als de beste versie van jezelf. Voor de fotoshoot bespreken en adviseren we je hier natuurlijk in. Haar is extra te boeken bij de fotosessie, als je daar voor kiest word er voor aanvang overlegd welke look je wilt. Als je er voor kiest je haar zelf te doen kom dan alsjeblieft met compleet gestyled haar naar de fotostudio.

Q : Hoe bereid ik mij voor op de shoot?

Nadat de boudoir shoot is geboekt en is aanbetaald maken we altijd een “kennismakingsafspraak”. Dit kan hier op kantoor, maar ook via zoom of telefoon. Dit gesprekje voeren we zodat we elkaar alvast een beetje leren kennen, maar ook om je uit te leggen hoe we werken, wat je wil drinken, welke muziek je graag hoor, en welke wensen je zelf misschien nog hebt.

Dit allemaal om jou alvast in de stemming te brengen, en zo goed mogelijk voor te bereiden op de fotoshoot.

Q: Kan ik iemand meenemen naar de fotostudio tijdens de shoot?

Ja het kan, maar…. Monica en ik werken ten alle tijden samen tijdens de boudoir fotoshoots, voor jou als model een geruststelling en voor mij als fotograaf ook prettig om een vrouwelijke assistent te hebben. Het is voor jou over het algemeen al een “dingetje” om te poseren voor mij en Monica. Met een vriend of vriendin als extra toeschouder is dat nog lastiger. Mocht je het echt willen mag het natuurlijk wel, maar denk er van te voren goed over na of je je net zo vrij voelt als zonder.

Q : Ik wil een Boudoir fotoshoot boeken! En nu?

Stuur ons via de contactpagina een berichtje, we reageren binnen een werkdag. Na aanbetaling van €100,- staat de boeking vast (natuurlijk is hij bij ziekte of andere zaken te verplaatsen) Wil je ons liever spreken dan mag je natuurlijk ook bellen (+31 75 631 07 74). Als we aan het fotograferen zijn nemen wij niet op, maar bellen zo snel mogelijk terug.

Q : Als ik te laat kom gaat dat dan van mijn studio tijd af?

We vragen je met klem op tijd te komen, niet te vroeg, maar ook zeker niet te laat. Mocht het toch gebeuren kan het zijn dat we de shoot iets moeten inkorten. We boeken nooit meer dan één boudoir fotoshoot per dag, nemen overal uitgebreid de tijd voor maar het kan zijn dat er andere afspraken gemaakt zijn na de studiostoot.

Q : Als ik niet kan op de geplande dag, kunnen we die dan verplaatsen?

Absoluut! Wel horen we dat zo vroeg mogelijk en uiterlijk 24 uur van te voren via telefoon, whats app of mail. Als het niet binnen 24 uur gemeld is rekenen wij €50,-.

Q : Wat is jullie refund policy?

Fotografie is altijd persoonlijk en de producten custom made. De fotoshoot en de producten die daarbij horen zoals het fotoalbum en afdrukken zijn niet refundable.

Alle producten worden pas besteld nadat jezelf de goedkeuring hebt gegeven. Niets wordt afgedrukt zonder jouw goedkeuring.

Q : Waar vind de fotoshoot plaats?

De fotoshoots maken we in onze studio in Beets (N-H) Op aanvraag kan dit eventueel ook in een mooie hotelsuite of andere bijzondere locatie.