Naakt Fotoshoot

Naakt fotoshoot, bedekt naakt , nude shoot, naakt shoot

Een naakt fotoshoot, Bedekt naakt, kunstzinnig, mysterieus of klassiek naakt

Bij een naakt fotoshoot maken we foto’s van je zonder enige kleding. 

Best spannend voor de meeste mensen. Hoewel je je helemaal bloot geeft, zorgen wij ervoor dat je foto’s altijd netjes blijven. Eigenlijk zou iedere foto die we van je maken ergens bij je thuis aan de muur kunnen hangen. Wij fotograferen je op kunstzinnige wijze, mysterieus, klassiek naakt maar ook bedekt naakt. Vaak laten we alleen de contouren van je lichaam zien. Gefotografeerd vanuit de mooiste perspectieven. Altijd met respect en gevoel voor ethiek. 

 

Hoe gaat onze naakt fotoshoot

De werkwijze van onze naakt fotoshoot is gelijk aan die van onze Boudoir fotoshoots. 

Na je boeking spreken we een moment af om elkaar even te spreken. Dat kan via de telefoon, online via Zoom of in real life bij ons op kantoor. Tijdens die kennismaking bespreken we welke stijl je het meest aanspreekt en of je speciale wensen hebt. Of je een bedekt naakt fotoshoot wilt of juist in lingerie. Ook vragen we je van welke muziek je houd en wat je wilt drinken en eten. Ook geven je alvast wat tips die je helpen je goed voor te bereiden. Trek bijvoorbeeld géén strak zittende of knellende kleding aan op de dag van je naakt fotoshoot. De afdrukken die die kleding veroorzaakt blijven vaak urenlang zichtbaar. 

Als het zover is dat je hier voor de deur staat, staat je favoriete muziek op en je drankje klaar. We kletsen en ontspannen wat en Monica kan beginnen met de visagie. Meestal zijn we dan al ongeveer een uur verder en zijn de meeste zenuwen verdwenen.  Dan is het moment aangekomen, je kan je omkleden (of eigenlijk uitkleden) in je eigen kleedkamer, daar hangt een warme badjas voor je klaar. 

 

Jouw naakt fotoshoot in onze studio

In de fotostudio gaan we dan beginnen met jouw naakt fotoshoot. 

Je hoeft zelf nergens aan te denken. Zowel ik (Monica) als Menno begeleiden je tijdens de shoot door de verschillende poses. Desnoods doen we ze je voor. Alles om het voor jou zo comfortabel mogelijk te maken. Na de naakt fotoshoot drinken we nog wat en bespreken we wanneer je de foto’s kunt komen uitkiezen en welke er in een album komen of afgedrukt gaan worden. 

Wij hopen dat we je duidelijk hebben kunnen maken dat een naakt fotoshoot of bedekt naakt fotoshoot misschien wel een beetje spannend is, maar dat wij er alles aan zullen doen om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Met als eindresultaat de mooiste naaktfoto’s van jezelf.

Kijk hier voor de ervaringen van clienten die wij eerder hebben gefotografeerd.

Fotoshoot naakt, naaktfotoshoot, naaktfotografie, fine art nude

fine art nude

Jouw unieke lichaam staat centraal! In onze warme, veilige en relaxte studio creëren we samen een sfeer waarin jij volledig jezelf kunt zijn. Met onze Fine Art Nude fotoshoots maken wij van jouw lichaam een levendig kunstwerk! De uiteindelijke beelden zijn meer dan alleen foto’s; het zijn kunstwerken die jouw kracht, kwetsbaarheid en schoonheid laten zien. Een prachtige creatie van jezelf… Kunst van jou

Get In touch

Boudoir Studio Beets 43, 1475 JD Beets (Edam-Volendam)

+31 (0)75 631 07 74