Koppel boudoir shoot

Bij onze koppel boudoir shoot maken we boudoir foto’s van jullie als stel. Zijn jullie gelukkig samen en wil je dit op een mooie manier vast laten leggen, dat kan! 

Op ontspannen wijze begeleiden wij jullie door deze fotoshoot. Je hoeft geen ervaring te hebben met poseren, daar helpen wij jullie mee. 

Met onze jarenlange ervaring en talloze boudoir fotoshoots met koppels en stellen gaat alles als vanzelf. Natuurlijk is iedereen zenuwachtig, daarom nemen wij bij Boudoir Studio ook alle tijd voor je. Geen gehaast, geen stress en tijd genoeg voor ontspanning tussen het fotograferen door. Wij maken er een feestje van, dat begint al bij binnenkomst. Een glas champagne staat voor jullie klaar, net als wat lekkers om te eten. Jullie favoriete muziek staat op 🎶

koppel boudoir shoot, koppel boudoir fotoshoot, stellen boudoir, koppel boudoir fotoshoot, stellen fotoshoot

Boudoir koppel shoot

kortom alle aandacht voor jullie samen.  De koppel boudoir shoot kan in onze fotostudio plaatsvinden, maar ook op een andere locatie zoals bijvoorbeeld een mooie hotelsuite. Er zijn goede hotels met prachtige suites in de omgeving zodat je er gelijk een leuk weekend van kan maken!

Boudoir fotoshoot stel

Wil je de boudoir fotoshoot als stel boeken, in onze studio, of in een mooie hotelkamer of Air Bnb? heb je nog vragen opmerkingen of een ander voorstel? 

Wij denken graag met je mee.

Liefs Monica 

koppel boudoir shoot, koppel boudoir fotoshoot, stellen boudoir, koppel boudoir fotoshoot, stellen fotoshoot

Get In touch

Boudoir Studio (Kantoor), Beets 43, 1475 JD Beets (groot Amsterdam)

+31 (0)75 631 07 74