Bridal boudoir fotoshoot

Gefeliciteerd, je bent op zoek naar een Bridal Boudoir fotoshoot! Als je dit leest ga je hoogst waarschijnlijk trouwen.  Een bridal boudoir shoot is hét perfecte cadeau voor jouw aanstaande. Spannend, mooi, persoonlijk en nog heel leuk om te doen ook!

Jouw bridal boudoir shoot gaat hij (of zij) helemaal geweldig vinden.

 

bridal boudoir, trouwen boudoir, trouwlingerie fotoshoot

Hoe gaat een Bridal Boudoir fotoshoot in zijn werk?

De bridal boudoir fotoshoot plan je ongeveer twee maanden voor je huwelijksdag. Zodra je contact met ons hebt opgenomen gaan we helpen om van jouw boudoir fotoshoot een succes te maken. Dat begint bij een intake gesprek. Via de telefoon, live of via zoom. We bespreken wat je mooi vind, geven je tips en adviseren je wat je mee kan nemen.  Als je daarna bij ons in de fotostudio komt heb je al een aardig idee wat je staat te verwachten.

Een glas champagne staat voor je klaar (of bijvoorbeeld een lekker kopje thee of koffie) en er zijn lekkere dingen om tussendoor te eten. Allemaal op jouw wensen klaargezet. Zelfs aan je muziek voorkeur is nagedacht.

Bridal boudoir, fotoshoot trouwen, cadeau voor huwelijkspartner

Alle aandacht voor jou!

Nadat we kennis gemaakt hebben trek je onze lekkere warme badjas aan en ga je de visagie in. Monica maakt van jouw je mooiste versie van jezelf. Zodat jij stralend op de foto’s staat.

Na de visagie bespreken we met welke lingerie of outfit we gaan starten. Meestal beginnen we met kleding die nog aardig bedekkend is zodat jij langzaam aan de camera kan wennen. Dat kan een blouse van je aanstaande zijn, of bijvoorbeeld zijn favoriete sweater.

Natuurlijk helpen we je tijdens het fotograferen met poseren. Jij hoeft even nergens meer aan te denken. Monica is er vanaf de visagie om mij als fotograaf, maar vooral jou als aanstaande bruid te helpen om je op je mooist te kunnen fotograferen. Alle aandacht voor jou!

We beginnen de shoot meestal liggend op ons romantische franse bed gaan van daaruit met verschillende poses verder. Voor kledingwissels is alle tijd, je hebt een ruime kleedkamer tot je beschikking en we hebben géén haast bij de shoot. Als we klaar zijn met de bridal boudoir fotoshoot drinken we meestal nog wat en laat ik je alvast een aantal foto’s zien zodat je een idee hebt wat je kan verwachten. We zijn dan in totaal zo’n 4 uur verder.

Jouw bridal fotoalbum

Ongeveer een week na de shoot bekijken we samen een ruime selectie van de foto’s die we van je hebben gemaakt. Ik heb dan ook al een opzet van jouw bridal fotoalbum gemaakt. Je kunt er voor kiezen om een basic album te laten maken maar ook een prachtig handgemaakt fotoalbum, met een mooie gewatteerde cover in een prachtige luxe bijpassende bewaarbox voor jou op maat gemaakt.

Zodra je wensen over het album helemaal zijn zoals jij wil gaan we het album bestellen. De levertijd is dan ongeveer 3 weken.

wat kost een boudoir fotoshoot

je gaat bijna trouwen en hebt het mooiste cadeau voor je aanstaande

En dan is het zover, je gaat bijna trouwen en hebt het mooiste cadeau voor je aanstaande huwelijkspartner! Een prachtig intiem kado, dat je bijvoorbeeld op de ochtend van jullie huwelijk of vlak voor je huwelijksnacht kan schenken.

Wil je jouw aanstaande ook verrassen met een waanzinnige, spannende en bijzondere Bridal Boudoir fotoshoot? Wacht niet te lang en plan die fotoshoot ruim van te voren… succes verzekerd.

Liefs Menno & Monica

boudoir studio, bridal boudoir, bridal boudoir photoshoot
bridal boudoir, bridal boudoir photoshoot

Get In touch

Boudoir Studio (Kantoor), Beets 43, 1475 JD Beets (groot Amsterdam)

+31 (0)75 631 07 74