Boudoir Noir

Video afspelen

Bij Boudoir Noir fotografie (of donker boudoir) draait het om de vormen en lijnen van het lichaam. Op bijzondere wijze gefotografeerd, zodat jij er op je mooist uitziet…

Bodyscapes maken we meestal in het donkere deel van onze studio. Heel spannend maar absoluut prachtig! Bodyscapes zijn landschappen van het lichaam, en zijn foto’s waarbij het lichaam donker is en de contouren schitterend worden belicht. Meestal naakt maar absoluut niet noodzekelijk. Voor een extra effect kunnen we tijdens het fotograferen waterdruppels vernevelen op de huid. Wil je ook fantastische en unieke foto’s? Foto’s waarvoor je je helemaal op je gemak wilt voelen? Wij bieden jou deze mogelijkheid. Monica zal er altijd bij zijn om jou te assisteren om zo tot een geweldig eindresultaat te komen.

Hoe we dat doen vind je hier

“Ik word vaker gefotografeerd, maar het is echt super dat jullie dit samen doen. Relaxt, en zo fijn dat Monica er persoonlijk voor zorgt dat het je aan niets ontbreekt en ook klaar staat met een badjas als ik even niet sta te poseren. Dat voelt echt fijn.”
Boudoir fotograaf
Joy
Model
Boudoir Foto, Donker Naakt, Bodyscape fotografie, boudoir fotograaf

it’s all about you

Wacht niet te lang, je bent prachtig zoals je bent.

Boudoir fotograaf, Monica, Visagie, Lingerie fotoshoot

Monica Ebbes

Eigenaresse/ Assistente

Monica verzorgt de afspraken, en zorgt er voor dat het je aan niets ontbreekt. Voor, tijdens en na de shoot staat ze volledig voor je klaar om je te helpen met poseren, klaar te staan met een warme badjas voor de momenten dat er even niet geposeerd wordt en je te voorzien van hapjes en drankjes. 

Boudoir fotograaf, Menno,Lingerie fotoshoot

Menno Ebbes

Fotograaf

Als fotograaf weet ik héél goed hoe ik jou op je allermooist en op een vertrouwde manier op de foto zet. Iedereen komt zenuwachtig binnen, maar gaat met een goed gevoel een een geweldige ervaring weer naar huis.

Get In touch

Boudoir Studio (Kantoor), Beets 43, 1475 JD Beets (groot Amsterdam)

+31 (0)75 631 07 74