Onze Boudoir fotoshoot’s maken wij altijd met z’n tweeën. Menno achter de camera, ikzelf als visagiste en assistente tijdens de shoots.

Na het plannen van jouw boudoirshoot nemen we ruim voor aanvang van de fotoshoot  contact met je op voor een intake gesprek. Tijdens de intake bespreken we welke wensen je hebt, welke muziek je fijn vindt, wat je drinkt en of je iemand mee wilt nemen. De intake kan hier in de fotostudio, maar natuurlijk ook telefonisch.

Als we samen een geschikte datum voor de fotoshoot hebben uitgezocht en het bedrag is voldaan ontvang je van ons een schriftelijke bevestiging. (Bij de Boudoir Kasjmir Fotoshoot ontvang je nu ook je Rituals Gift Box).

Bij de bevestiging zitten ook een aantal tips zoals welke kleding je mee kunt nemen en waar je rekening mee kunt houden.

 

 

En dan is het zover en sta je hier voor de deur van onze Boudoir Studio…

We ontvangen je met een mooi glas  champagne (een kop thee mag natuurlijk ook), en we hebben luxe hapjes, petit fours, vers fruit en een lekkere badjas voor de momenten dat er even niet geposeerd hoeft te worden.

Een mooi moment om elkaar wat beter te leren kennen en wat te ontspannen voor de shoot. Ikzelf doe de visagie als die is meegeboekt en daarna beginnen we rustig aan.

Tijdens de boudoir fotoshoot assisteer ik Menno waar nodig. Dit kan zijn van het verplaatsen van het licht, het mooi neerleggen van een laken, tot het aanreiken van de badjas. Kortom alles wat nodig is om jou zo mooi en op een ontspannen manier op de foto te zetten.

Groetjes Monica en Menno

 

Get In touch

Boudoir Studio (Kantoor), Beets 43, 1475 JD Beets (groot Amsterdam)

+31 (0)75 631 07 74

Scroll Up