Ervaringen van onze Boudoir Fotoshoot

Reviews boudoir fotoshoot. Lees hier de reviews en ervaringen van onze boudoir fotoshoot die onze cliënten hier delen.

koppelshoot, naaktfotograaf, fine art nude, fotoshoot voor stellen

Review van Ilse en Erik

Zo blij met het resultaat én de dag zelf van de couple fotoshoot! Menno en Monica namen alle tijd om ons op ons gemak te stellen en het natuurlijk te maken om geleidelijk aan steeds onthullender op de foto te komen.

Het talent van Menno en de zorg rondom van Monica: echt een aanrader.

Als je twijfelt of je dit durft, alleen of samen: echt doen bij hen!

 

Review van Patricia

Hoi Menno en Monica,
 
Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken! Niet alleen wat deze boudoir shoot geweldig en rete spannend om te doen het heeft ook echt wel een stuk acceptatie van mezelf terug gegeven! 
De foto’s laat ik met trots zien en zonder schaamte.
 Het heeft me echt wel een boost gegeven wat ik na afgelopen tijden toch wel nodig had. 
Ik ben best wel knap en stoer en grappig. 😉 
 
Ik heb hierdoor de stap durven nemen om andere kleding te dragen ipv de baggy kleding. Leuke jurkjes en topjes vrolijke dingen. 
 
Ook heb ik me opgegeven voor miss curve Nederland. Waarbij ik vanavond het bericht heb gekregen dat ik door ben naar de voorrondes in februari. 
 
De shoot bij jullie doen was toch echt wel een hele hoge drempel maar een hele goede en leuke!
Jullie waren zo lief en geduldig. Zorgde voor een relaxte sfeer ondanks dat ik natuurlijk nerveus was. 
 
Nogmaals hartstikke bedankt!
 
Met vriendelijke groet,
Patricia
Curvy, boudoir, review, fotoshoot
Fotoshoot koppel, fotoshoot stel, fotoshoot date

Review van Jeanine en Pim

“Wat een warm en hartelijk ontvangst bij Menno en Monica.

Het was een ontspannende dag en we hebben het ervaren als een mooie belevenis.

Menno zijn passie voor de juiste belichting en de poses resulteerde in super mooie foto’s. De waardevolle tips van Monica tijdens de shoot waren een goede aanvulling.

We voelden ons helemaal op ons gemak door de ontspannen sfeer.

De foto’s zijn prachtig geworden en ze werden zelfs persoonlijk thuis bezorgd”.

Liefs,

Jeanine en Pim

Review boudoir fotograaf naakt fotograaf

Review van Anouk

Hello Menno & Monica,

Ik zit hier met een big smile. Naakt vind ik meestal niet bijzonder, wél met dit soort fotografie. Wat zijn jullie hier ontzettend goed in; Kleuren, make up 😉, spelen met licht, sensualiteit vastleggen…

Wat een geweldig, mooie, stijlvolle foto’s zijn het geworden. Ergens ben ik sprakeloos; ik sta bijna altijd lachend op foto’s. En dit, uitgelopen make up, wetlook, zacht, hard, sensueel, vrouwelijk, is een kant die nauwelijks iemand krijgt te zien en bij jullie was dit mogelijk. Zo naakt kende ik mezelf nog niet 😉. Wauw!

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen hoe dankbaar ik ben voor deze ervaring. Dit heeft mij een stukje zelfvertrouwen terug gegeven ❤.

Dikke dankbare knuffel,

Anouk 😘

Boudoir fotoshoot, Els,Edam-Volendam

Review van Els

Hi Monica en Menno,

De foto’s zijn schitterend! Ben er gewoonweg wat emotioneel door als ik ze bekijk. Echt geweldig, dankjewel.

Spread 7 en 14 in het album…ook zoooo mooi, helemaal top.
 
Heel fijn weekend en tot snel,
Els
 
Boudoir fotoshoot, Tess, Edam-Volendam, Zeevang

Review van Tess

Lieve Monica en Menno,

Wat een prachtig boek is het! Inderdaad hoge kwaliteit, écht schitterend materiaal! En ik ben heel erg blij met de foto’s.🙌🏼💗.

Heel leuk en lief dat er een extra boekje bij zit en dat Menno de foto’s ook in zwart-wit heeft bewerkt en aangeleverd. Nogmaals dank voor alles🤗😘. Ik kom snel nog even bij jullie langs, fijne zomerdagen!

Liefs Tess

Review van Danny en Astrid

Wat zijn jullie kunstenaars!!

Prachtig resultaat zo, Ziet er echt BIJZONDER uit 😉 ZIjn echt SUPER VET geworden. Zeker weten dat we de juiste keuze hebben gemaakt om bij jullie de foto’s te laten maken.

Bedankt voor de mooie dag en het geweldige resultaat.

Groetjes, Danny en Astrid

Boudoir-Studio, Review, ervaring,koppelshoot
shibari, Boudoir, fotoshoot, bondage, lely

Review van Marleen

Een boudoir shoot, al een paar jaar had ik erover nagedacht en uiteindelijk de knoop doorgehakt om het te gaan doen. Al een tijdje wist ik waar ik het wou doen; bij Menno en Monica. De foto’s op de site passen bij mijn stijl en de site en hun manier van schrijven en uitleg over zichzelf voelen goed.

Mijn collage met wat ik mooi vond en wou namaken in dezelfde soort stijl had ik al vooraf opgestuurd zodat dat bekend zou zijn en ik ook een lijstje had met wat ik wou zodat we dat niet konden vergeten.

En toen was het zover! Koffer, bloemen, schoenen, touw en vriendin ingeladen en op weg gingen we. We werden vriendelijk opgevangen en begonnen met ontspannen kennis maken en wat te drinken. Toen begon het echte werk, Monica heeft mijn make-up gedaan, gewoon heel licht dat het er wel was maar niet heel aanwezig. Ik voelde de spanning toenemen het was zo ver!

In het begin een beetje onwennig maar al vrij snel ontspannen met tussen de foto’s in een lekkere badjas om me heen waar Monica mee klaar stond. Menno had goede tips en ideeën en mijn collage van ideeën begon op zijn camera te verschijnen.

 

Shibari Fotoshoot

Mijn grote droom een foto met shibari en lelies hebben we uit kunnen werken! Mijn vriendin heeft me vastgebonden en opgemaakt met bloemen.

Menno heeft voor ons ook foto’s van gemaakt van het binden en we hebben hier super herinneringen aan!

De lelies, het touw, mijn lichaam…

De foto’s zijn waanzinnig! Ik ben Menno, Monica en mijn vriendin eeuwig dankbaar dat we dit hebben kunnen vastleggen!

Nu ik dit typ zit ik op de bank met mijn fotoboek met de foto met lelies voor mijn neus en denk terug aan deze geweldige ervaring met professionele mensen die de tijd nemen voor je en passie hebben voor wat ze doen. Later als ik weer een aantal jaren ouder ben en Menno en Monica dit nog steeds doen hoop ik het ooit nog een keer te mogen en kunnen doen. Het zelfvertrouwen, de ervaring en de geweldige foto’s waarvan je niet kan geloven dat je het zelf bent zijn het waard! Ik ben het waard!

Menno en Monica enorm bedankt voor deze ervaring.

Boudoir review van Louise

Voor mijn 40e verjaardag kreeg ik van mijn man deze geweldige boudoir fotoshoot die al een tijdje op mijn wishlist stond.

Nadat de afspraak met Menno en Monica gemaakt was begon de voorpret al voor mij. Welke lingerie wil ik vastleggen en in welke stijl wil ik mijn foto’s hebben. Gelukkig biedt Pinterest een breed scala aan inspiratie en mijn favoriete lingeriemerken “toevallig” ook 😉

Kort voor de shoot hebben we nog even contact met elkaar gehad en 13 oktober was het dan zover en reed ik ontspannen in de ochtend naar Beets gewapend met mijn koffertje vol met lingerie.

Eenmaal in Beets aangekomen werd ik hartelijk ontvangen door Monica en Menno. We hebben we eerst gezellig gekletst onder het genot van wat lekkers, terwijl Monica nog een finishing touch aan mijn make up en haar gaf.

 

Boudoir fotoshoot voor iedereen, boudoir

Daarna: showtime!

Daarna: showtime! Samen met Menno en Monica heb ik mijn lingeriesetjes uitgekozen en ben ik me gaan omkleden. Daarna was de studio voor een goede 2,5 uur van mij en heeft Menno mij prachtig op de foto gezet, precies zoals ik het voor ogen had. Vooral het gezellig en ontspannen kletsen en lachen gedurende de shoot maakte het voor mij een ontspannen dagje uit met lekker ‘me-time’.

Met een lach op mijn gezicht reed ik die middag naar huis. Wat was dit leuk om te mogen ervaren en te doen. En de resultaten? Die zijn prachtig geworden! Met heel veel plezier en trots kijk ik vaak nog terug in mijn prachtig samengestelde album. Mijn 40e is vereeuwigd. Naar mijn beleving kun je deze mijlpaal niet mooier vastleggen. 😊

Lieve Menno en Monica, bedankt voor een geweldige dag! Ik heb genoten van jullie gezelschap en gastvrijheid! En voor alle dames die deze review lezen en nog twijfelen, vier je vrouwelijkheid en stap over eventuele gêne heen 😉

Liefs,

Louise, Lelystad

Review van Inge

Wat een fantastische ervaring was de boudoir noir/bodyscapes fotoshoot. De zenuwen die ik vooraf had, bleken echt nergens voor nodig. Monica&Menno stellen je op je gemak en maken er een gezellige en onvergetelijke dag van. Zowel de dag van de shoot en het resultaat zijn boven verwachting. 
Heel erg bedankt, voor dit alles. 
Ik kan en wil dit echt iedereen aanbevelen. 


Groetjes Inge

Lingerie fotoshoot, Boudoir fotoshoot, boudoir fotograaf, Contour foto

Review van Eva

En daar reed ik dan, onderweg naar mijn shoot. Een grote JA in mijn hoofd, maar ook een hardnekkige NEE wat doe ik nou…;-) Met een portie gezonde zenuwen stap ik binnen in de studio en word direct warm opgevangen door Monica. De eerste spanning valt van me af. Dan ontmoet ik Menno, de fotograaf. Een hele vriendelijke rustige en vooral relaxte fotograaf die gezellig een beetje met me babbelt terwijl hij zijn spullen bij elkaar pakt. “Ben je er klaar voor?” vraagt Monica nadat ik even wat gedronken heb. Ze wijst me naar de plek waar ik me kan omkleden. Een heerlijke fluffy badjas hangt klaar voor me en ik denk bij mezelf: yes dit kan ik! En dit wordt leuk…! Dit is mijn cadeautje aan mezelf, mijn vrouw zijn.

supertrots that I DID IT! 

En vanaf toen ging alles als vanzelf, Menno weet exact wat ‘ie doet en helpt je met kleine aanwijzigingen. Monica staat je bij tussen verschillende poses met je badjas of even wat drinken. Wat een feest zo’n dag, hoe mooi om te merken dat deze twee mensen het in no time voor elkaar krijgen dat je super relaxed voor die camera staat. Echt super goed en fijn. 
Met een smile van oor tot oor reed ik terug naar huis. ‘Stiekem’ supertrots that I DID IT! 
Wist ik veel dat die brede smile in het niets zou verdwijnen toen ik de foto’s zag… WOW!!! Ben ík dat?!? Wow, wow, wow…. De foto’s zijn niks minder dan prachtig, ik ben er zo intens blij mee! Ik kan niet anders zeggen dan dat elke vrouw zichzelf dit ‘moet’ gunnen. Het is echt het vieren van jezelf, van vrouw zijn. Menno en Monica zijn fantastisch om je in dit feestje te begeleiden, echt top! Oprechte vakmensen, kan het alleen maar iedereen aanraden…

you may thank me later 😊
💋 Eva

revieuw boudoir fotograaf, ervaring boudoir fotograaf, beleving boudoir fotoshoot
Boudoir fotoshoot, boudoir fotoshoots, spannende fotoshoot,Fotografie Coaching, poseren poseer coach, hulp bij poseren, boudoir poses

Review van Thirza

Nogmaals enorm bedankt voor de fijne dag die ik heb gehad bij jullie. Ik ben nog steeds super trots op mijn fotoboek!! Nooit gedacht dat ik dit ooit zou doen, voelt toch wel super stoer. 
Ik wilde jullie nog graag even bedanken dat jullie mij zo op mijn gemak hebben gesteld. Ik heb een enorm fijne dag gehad en kan nu enorm trots zijn op het eindresultaat!

Review van Jen & Michael (koppel Boudoir)

Wauw wat mooi Monica & Menno!!

Nogmaals ontzettend bedankt voor deze waanzinnig mooie foto’s! Daar kunnen we nog jaren en jaren van genieten.  Echt super om onszelf zo te zien… Jullie hebben ons van het begin tot het eind op ons gemak gesteld.

Bedankt voor deze bijzondere ervaring!

Boudoir fotoshoot, boudoir fotoshoots, Spannende fotoshoot, Donker boudoir, sexy fotoshoot, mysterieus, Fotograaf

Review van Eline

Met mijn vriend in het buitenland, thuiswerken, de sportscholen gesloten en in een behoorlijk isolement voelde ik mij erg somber worden.
Op een avond kwam ik per toeval op de website van Boudoir Studio terecht en de volgende dag heb ik ze gewoon opgebeld. Menno nam op en ik gooide mijn verhaal en gevoel er maar meteen uit. Menno luisterde naar mij en probeerde me zelfs op te beuren. Uiteindelijk spraken we af dat ik na de lockdown, want ook Boudoir Studio was gesloten, langs zou komen voor een Boudoirshoot. Het deed me enorm goed, ik had iets fijns om naar uit te kijken, ik kon mijn  vriend verrassen én ik had een goede reden om met mijn lichaam aan de slag te gaan.
Een paar weken geleden was het zover. Aangekomen in de studio ontmoette ik Menno én Monica in het echt. Ze hebben uitgebreid de tijd en aandacht voor mij genomen. Geen druk, geen haast, heel fijn. 
Een week later hebben we samen de foto’s uitgezocht en een album samengesteld. Ik wilde wel meer dan 15 foto’s want ik vind ze stuk voor stuk prachtig. Toen het album klaar was wilde ik liever niet dat het per post werd verzonden en heeft Menno het persoonlijk afgeleverd. Mijn vriend was erg verrast. Mij rest een boost van mijn humeur en een super fijne herinnering.

Lieve M&M, bedankt! Groet, Eline

Artistieke foto’s, silhouet fotograaf, fine art nude, fotograaf donkere foto's, boudoir

Reactie van Melanie

Kicke! Heeeel gaaf 😍😍😍😍

Hij was zo verbaast en trots, was echt leuk om te zien

Boudoir ervaring, boudoir fotoshoot beleving, boudoir fotoshoot spannend

Review van Anja

Voor de vijftigste verjaardag van mijn man wilde ik echt eens uitpakken.
Ik heb de stoute schoenen (mijn rode pumps!) aangetrokken en ben op Google gaan zoeken. Zo kwam ik bij Menno en Monica van Boudoir Studio terecht. Wat mij het meeste aansprak, naast de prachtige foto’s op hun website, is dat zij met tweeën werken en dat ze mijn privacy respecteren. Ik doe dit tenslotte voor mijn man en niet voor Social Media. Na prettig telefonisch contact maakte ik de afspraak. Ik mocht een vriendin meenemen maar toch koos ik ervoor om alleen heen te gaan.
Aangekomen stond Monica op mij te wachten en was ik erg opgelucht. Ze ziet er precies zo uit als op de foto! Ik kreeg een hartelijk welkom met aardbeien en bubbels. Monica maakte mij mooi op, hielp me met mijn lingeriekeuze, ik kon zelfs kleding van haar lenen, en ze begeleide mij door de shoot heen. Menno is zeer professioneel en discreet. 

Terwijl ik met mijn 52 jaar echt geen fotomodel ben! 

Hij heeft er voor gezorgd dat ik me comfortabel en mooi voelde terwijl ik met mijn 52 jaar echt geen fotomodel ben! 
Na een week kon ik bij ze op kantoor komen om de foto’s te bekijken. Ik wist werkelijk niet wat ik zag. Elke foto is schitterend. Na het uitzoeken van de foto’s voor het fotoalbum koos ik een foto uit die nu 60x90cm op onze slaapkamer hangt. Menno vroeg nog of ik hier en daar iets geretoucheerd wilde hebben maar door de hele ervaring met Monica en Menno voel ik me zo zelfverzekerd dat ik op de foto wil staan zoals ik ben.
Mijn man is twee dagen sprakeloos geweest. Dat ik dit voor hem heb aangedurfd en heel eerlijk vind ik dat zelf ook nog steeds. Zonder Monica en Menno was dit nooit zo’n geweldige ervaring geworden en ik kijk met trots terug op een geweldig avontuur. Lieve mensen, uit de grond van mijn hart: dank jullie wel! Liefs, Anja

Review van Joy

Joy,

Ik word vaker gefotografeerd, maar het is echt super dat jullie dit samen doen. Relaxt, en zo fijn dat Monica er persoonlijk voor zorgt dat het je aan niets ontbreekt en ook klaar staat met een badjas als ik even niet sta te poseren.

Dat voelt echt fijn. 

Boudoir fotoshoot, boudoir fotoshoots, Spannende fotoshoot, Donker boudoir, sexy fotoshoot, mysterieus

Review van Olga

Olga,

Hello Menno and Monica,

I received the album and want to say that it is amazing. Thank you very much!

Boudoir Fotoshoot, Boudoir fotoshoots, Boudoir fotograaf, boudoir fotografie, boudoir fotostudio, lingerie fotograaf, lingerie fotoshoot, spannende fotoshoot, beste boudoir fotograaf, beste lingerie fotograaf
Boudoir fotoshoot, Boudoir fotograaf, Spannende fotoshoot, Donker boudoir, sexy fotoshoot, mysterieus, boudoir Boudoirfotograaf lingeriefotoshoot sexyfotoshoot, Lingerie fotoshoot, Amsterdam

Review van Tanja

Wauw  super bedankt voor deze te gekke middag! Echt super gaaf! 

Jullie zijn zo relaxed en helpen zo fijn!  Helemaal FANTASTISCH💋

Lieve Monica en Menno super bedankt voor vanmiddag. Wat een super gave ervaring en zo relaxed en chill! 💋💋💋

Sexy fotoshoot,Naakt fotograaf, Vrouwelijke fotoshoot, Vrouwlijke fotograaf, Erotische fotoshoot, Naakt fotoshoot, Erotisch fotograaf, Black and white Photoshoot, smaakvol naakt, naaktfotografie, sensuele foto’s, bodyfotografie, artistic nude art, donker naakt fotografie, betrouwbare fotograaf naakt, beste naaktfotograaf nederland, beste boudoir fotograaf nederland, bodyscape, fotograaf,

Review van Petra

Heeeey dag beste Menno en Monica , het was was superleuk! Ik ben reuzenrots van de resultaten, Je hebt heel veel mooie foto’s gemaakt. Dankjewel voor alles!! Fijne avond en groetjes, Petra

Sexy zwanger, boudoir zwanger, fotoshoot zwanger

Review van Myrna

Gewoon doen! Ik heb nog geen foto’s gezien, maar ik heb een topdag gehad!

Review van CHARLOT

Wat mooi!! Dankjulliewel!

Ik vond de boudoir fotoshoot  zó’n beleving, ik heb echt een onwijze dag gehad en ik ben zo blij dat ik jullie heb leren kennen. 

Het was echt een hele mooie ervaring vandaag!

 

Boudoir fotograaf, donker boudoir, donkere boudoir foto
Boudoir fotograaf, boudoir fotostudio, Boudoir, studio, boudoir fotostudio, boudoir fotograaf, lingerie fotoshoot, sensueel fotografie, zaandam

Review van Thi

Ben nog steeds in mijn hoofd nagenieten 😇🙈. 

Ben zo blij met de foto’s echt fantastisch Thanks!

Review van Milou

Iedere foto is gewoon kunst!

Ze zijn samen samen geweldig!! Je voelt je meteen thuis, comfortabel, mooi en op en top vrouw 💪🏻🤩 Ik kan je een dergelijke shoot ècht aanbevelen 👌🏻 Een goed bestede avond, een fantastische ervaring rijker en het levert blijvend mooie herinneringen op! Kortom: genieten till the max and beyond 🤩🍀🙃

Sexy fotoshoot, Mooiste boudoir foto's nederland, Naakt fotograaf, Vrouwelijke fotoshoot, Vrouwlijke fotograaf, Erotische fotoshoot, Naakt fotoshoot, Erotisch fotograaf, Black and white Photoshoot, smaakvol naakt, naaktfotografie, sensuele foto’s, bodyfotografie, artistic nude art, donker naakt fotografie, betrouwbare fotograaf naakt, beste naaktfotograaf nederland, beste boudoir fotograaf nederland, bodyscape, fotograaf,

Get In touch

Boudoir Studio (Kantoor), Beets 43, 1475 JD Beets

+31 (0)75 631 07 74