Boudoir – Bodyscape fotoshoot

Posted on
Fotoshoot voor borstverwijdering, fotoshoot voor borstverwijdering, borstamputatie

Maandagmiddag 11 maart jl. hadden we een supergave Boudoir fotoshoot! Onze klant zit goed in haar vel en koos voor een spannende fotoshoot bij Boudoir Studio. Voor een speciale gelegenheid is zij flink afgevallen en dit resultaat wilde zij zeker met onze unieke stijl van fotograferen laten vastleggen.
We hebben de Boudoirshoot in drie delen gedaan. Setting 1 was het franse bed met spijlen. Dit geeft direct de boudoirsfeer. Setting 2 een aantal mooie portretten, geschoten voor een zacht gekleurde achtergrond. Setting 3 hebben we uitgevoerd in de zwarte hoek met touw-achtergrond. Heel spannend maar absoluut prachtig!
Onze klant wilde graag ook bodyscape-foto’s. Dit zijn foto’s waarbij het lichaam donker is en de contouren schitterend worden belicht. Voor een extra bijzonder effect op deze foto’s hebben wij gebruik gemaakt van de verneveling van waterdruppels op de huid.
Wil je ook fantastische en unieke foto’s? Foto’s waarvoor je je helemaal op je gemak wilt voelen? Wij bieden jou deze mogelijkheid. Ik zal er altijd bij zijn om jou te assisteren om zo tot een geweldig eindresultaat te komen.
Wacht niet te lang, je bent prachtig zoals je bent.
Groetjes, Monica


* ivm de privacy van onze klant plaatsen wij geen foto’s van deze shoot op deze website. Indien je interesse hebt in onze portfolio verzoeken wij je om contact met ons op te nemen.