Boudoir-Studio.nl®,Manelijke boudoir, fotoshoot mannen naakt, sexy fotoshoot man, fotoshoot heren, boudoir heren

Nu we weer goed als normaal onze fotoshoots kunnen uitvoeren is het gelijk ook druk in de studio. De uitgestelde shoots halen we nu snel in, maar wel maximaal één boudoir fotoshoot per dag. 

Zo weet je zeker dat we alle tijd en energie voor je hebben. 

Er is ook een mannen boudoir fotoshoot gepland. Er word nogal eens gedacht dat een boudoir fotoshoot alleen door vrouwen gedaan worden, maar niets is minder waar. Hoewel officieel een “boudoir” een kleedkamer en make-up kamer voor vrouwen betekend. 

We benaderen de “Heren Boudoir” shoot op dezelfde wijze als de dames boudoir fotoshoot. Maar natuurlijk houden we met poseren, fotograferen, en nabewerking rekening met manlijke wat stoerdere foto’s. 

Het leuke van deze shoot is dat we de vrouw van deze man al eens eerder voor de lens hebben gehad. Die heeft naast het album met haar foto’s ook een mooie vergroting afgenomen. En naast die foto komt er nu ook een van haar man.

Wil jij dat nou ook….