Thalita zou begin mei gaan trouwen en wilde haar aanstaande echtgenoot verrassen met een mooi Boudoir fotoalbum van haarzelf. De fotoshoot was in januari geboekt en ze zou half maart naar onze fotostudio komen voor haar Boudoir fotoshoot… Helaas liep het allemaal nét even anders, door corona kon de fotoshoot niet plaatsvinden en ook het huwelijksfeest werd uitgesteld. 

Twee weken geleden hebben we Thalita alsnog kunnen fotograferen. 

Waar we normaal ongeveer 15 foto’s in een album plaatsen hebben we voor Thalita een uitzondering gemaakt… Het is zeker als je huwelijk niet door kan gaan al een vreemd jaar. We hebben voor haar een extra dik album gemaakt, vol met prachtige boudoir foto’s en bodyscapes. Vandaag kwam ze het luxe Boudoir fotoalbum bij ons ophalen…

Allereerst werden we bedolven onder de complimenten, zo fijn om een client zo blij te zien, te horen dat ze zich uiteindelijk helemaal relaxt voelde en met veel plezier op de fotoshoot terugkijkt. Als bedankje waren deze woorden genoeg, maar ze had nog een klein cadeautje voor ons mee ook. Ze is net weer terug naar huis, mét een prachtig album, een onvergetelijke herinnering en dol enthousiast. 

Hier doen we dit voor❤️

Huwelijk, cadeau, bruid, bruidsfotografie, spannende fotoshoot, oude photoshoot, naakt fotograaf, cadeautje, fijne klanten