Mijn boudoir ervaring.

Voor de vijftigste verjaardag van mijn man wilde ik echt eens uitpakken.
Ik heb de stoute schoenen (mijn rode pumps!) aangetrokken en ben op Google gaan zoeken. Zo kwam ik bij Menno en Monica van Boudoir Studio terecht.
Wat mij het meeste aansprak, naast de prachtige foto’s op hun website, is dat zij met tweeën werken en dat ze mijn privacy respecteren. Ik doe dit tenslotte voor mijn man en niet voor Social Media.
 
Na prettig telefonisch contact maakte ik de afspraak. Ik mocht een vriendin meenemen maar toch koos ik ervoor om alleen heen te gaan.
 

Aangekomen stond Monica op mij te wachten

en was ik erg opgelucht. Ze ziet er precies zo uit als op de foto! Ik kreeg een hartelijk welkom met aardbeien en bubbels. Monica maakte mij mooi op, hielp me met mijn lingeriekeuze, ik kon zelfs kleding van haar lenen, en ze begeleide mij door de shoot heen.
Menno is zeer professioneel en discreet. Hij heeft er voor gezorgd dat ik me comfortabel en mooi voelde terwijl ik met mijn 52 jaar echt geen fotomodel ben!
Na een week kon ik bij ze op kantoor komen om de foto’s te bekijken.
Ik wist werkelijk niet wat ik zag. Elke foto is schitterend. Na het uitzoeken van de foto’s voor het fotoalbum koos ik een foto uit die nu 60x90cm op onze slaapkamer hangt. Menno vroeg nog of ik hier en daar iets geretoucheerd wilde hebben maar door de hele ervaring met Monica en Menno voel ik me zo zelfverzekerd dat ik op de foto wil staan zoals ik ben.
Mijn man is twee dagen sprakeloos geweest. Dat ik dit voor hem heb aangedurfd en heel eerlijk vind ik dat zelf ook nog steeds. Zonder Monica en Menno was dit nooit zo’n geweldige ervaring geworden en ik kijk met trots terug op een geweldig avontuur.
 
Lieve mensen, uit de grond van mijn hart: dank jullie wel! Liefs, Anja
Boudoir ervaring, boudoir fotoshoot beleving, boudoir fotoshoot spannend

Get In touch