Artistieke foto van jezelf

Artistieke foto ’s van jezelf als kunstwerk aan je muur of in een prachtig album is natuurlijk hét cadeau aan jezelf of je partner. Tijdens onze Boudoir Noir fotoshoot maken we de mooiste foto’s van jouw lichaam. Je silhouet prachtig belicht. Kunstzinnig esthetisch naakt gefotografeerd of juist in mooie lingerie.

Onbeperkte mogelijkheden in onze ruime fotostudio staan voor jou garant voor een onvergetelijke beleving in een veilige omgeving. Monica assisteert je met alles, helpt je poseren, en is er helemaal voor jou, en ik… Ik fotografeer je zoals ik je zie, op je allermooist.

Je mooiste artistieke foto ’s verwerken we in een luxe fotoalbum, of een prachtige afdruk voor aan de muur.  Zo gefotografeerd en op prachtig materiaal afgedrukt een kunstwerk op zich dat je overal kunt ophangen.

Maar boven alles een onvergetelijke beleving, spannend, en meestal niet iets wat je vaak zult doen. Wij zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt en ondersteunen je waar nodig.  Doordat wij al meer dan 25 jaar samen zijn en al ruim 18 jaar samen werken begrijpen wij hoe we jou vóór, tijdens én na de fotoshoot het beste kunnen begeleiden.

Jouw fotoshoot, jouw foto’s, jouw wensen…  Dat wil jij toch ook!

Artistieke foto’s, silhouet fotograaf, fine art nude, fotograaf donkere foto's, boudoir

Get In touch

Boudoir Studio (Kantoor), Beets 43, 1475 JD Beets

+31 (0)75 631 07 74