Boudoir fotoshoot cadeau voor Valentijnsdag

Een boudoir fotoshoot cadeau voor Valentijnsdag krijgen is het ultieme cadeau! Niets is persoonlijkers dan een boudoir shoot cadeau doen of krijgen voor Valentijnsdag.

Iedere vrouw zal dit eigenlijk minimaal één keer in haar leven moeten meemaken. Een dag alleen voor jezelf, met heerlijke drankjes en hapjes, visagie, volledige begeleiding vóór, tijdens en na de fotoshoot.  Alléén op je allermooist gefotografeerd worden. Wij helpen je met alles zodat je zelf helemaal nergens meer aan hoeft te denken. Van te voren helpen we je met de keuze van je lingerie. Er hangt een heerlijke warme badjas voor je klaar, iets lekkers om te drinken en eten, overal is aan gedacht.

Monica assisteert je tijdens de hele shoot en Menno maakt van jou de mooiste foto’s. In jouw mooiste lingerie of andere kleding. En mocht je zelf denken dat je geen geschikte lingerie hebt.. dan hebben wij een assortiment lingerie die je kan gebruiken tijdens de shoot. Alles om van jouw boudoir shoot een geweldige beleving te maken.

Met uiteindelijk een prachtig album vol foto’s om voor altijd te koesteren…

 

Wil jij een Boudoir fotoshoot kado geven?

Boudoir fotoshoot cadeau voor Valentijnsdag, Valentijnsdag Boudoir shoot, liefde, Love foto, boudoir fotoshoot valentijn

Boudoir Cadeaubon

Onze Boudoir cadeaubon versturen we discreet verpakt en binnen twee werkdagen.

Óf je gunt het jezelf!

Een dag helemaal voor jezelf. Een boost voor je zelfvertrouwen. Even helemaal niets anders dan jij. Wij zijn er met ons tweeën alléén maar voor jou. Een warme badjas hangt voor je klaar!

Boek je boudoir shoot, laat je compleet in de watten leggen en geeft je partner een prachtig persoonlijk luxe album in bewaarbox of een afdruk van je mooiste foto’s. Succes verzekerd!

Boudoir fotoshoot cadeau voor Valentijnsdag

Wil jij een Boudoir fotoshoot kado geven?
Onze boudoir fotoshoots kunnen gewoon doorgaan. wij zijn lid van de fotografen vakbond Dupho. Het actuele covid protocol specifiek voor fotografen vind je hier
Boudoir fotoshoot cadeau voor valentijnsdag, boudoir fotoshoot kado voor valentijnsdag, fotoshoot kado, fotoshoot cadeau

Get In touch

Boudoir Studio (Kantoor), Beets 43, 1475 JD Beets (groot Amsterdam)

+31 (0)75 631 07 74