Boudoir Studio wenst je een Gelukkig nieuw jaar 🍾

Het jaar is bijna om en Boudoir Studio wenst je een gelukkig nieuw jaar. Dit is ook het moment om terug te kijken op 2021. Het was voor iedereen een vreemd jaar, corona, lockdowns, avondklok, wel of niet werken in of aan je zaak en onzeker over wat er nog gaat komen. Gelukkig konden wij de meeste tijd onze fotoshoots door laten gaan, soms iets aangepast maar altijd met hetzelfde enthousiasme en geweldige resultaat. We zijn zo blij met alle geweldige vrouwen (en mannen) die het gewoon gedaan hebben. Van iedereen hebben wij zulke lieve berichten, reviews en kaartjes gehad. Dit geeft ons weer de energie om op dezelfde manier in 2022  verder te gaan.

Voor de Valentijns fotoshoot hebben we wat extra’s bedacht. In de studio hebben een megagrote lichtgevende tekst klaar staan… LOVE.

Die gebruiken we bij een aantal foto’s als achtergrond tijdens de Valentijns fotoshoot.

Rest ons nog één ding en dat is jullie een Geweldig, Amazing, Bijzonder, Spannend maar bovenal een Gezond 2022 te wensen.

Liefs Menno & Monica

boudoir fotoshoot, boudoir beleving, boudoir fotograaf

Get In touch

Boudoir Studio (Kantoor), Beets 43, 1475 JD Beets (groot Amsterdam)

+31 (0)75 631 07 74