Fotoshoot voor borstamputatie...

De telefoon ging, ik nam op en hoorde een vriendelijke dame aan de andere kant van de lijn. Ze was geïnteresseerd in een fotoshoot maar wilde eigenlijk vooral haar borsten gedocumenteerd hebben… 

Door haar klinische benadering gingen bij mij een paar belletjes rinkelen. Ook ikzelf heb vriendinnen die door borstkanker getroffen zijn… de ene ongeneselijk en bij de ander een borst verwijderd.. Ik vroeg haar zonder er verder doekjes om te winden of ze ziek is……en dat was ze. Één van haar borsten moest geamputeerd worden. En ze wilde zelf, voordat dat gebeurde, haar borsten “gedocumenteerd” hebben. 

Tijdens ons gesprek heb ik haar weten te overtuigen dat ook háár fotoshoot een Boudoir fotoshoot kon worden. Een mooie beleving, een dagje alleen voor haarzelf, ditmaal met een andere reden dan de meeste fotoshoots. We spraken het af ook zo te benaderen nét zo als al onze andere Boudoir Fotoshoots… maar dan mét een aantal foto’s waar haar borsten op een mooie manier “gedocumenteerd” werden.

Nooit eerder had iemand anders dan haar man en de huisarts haar topless gezien en toch stond ze daar… kwetsbaar, maar prachtig. De fotoshoot ging eigenlijk als vanzelf.

Fotoshoot borstkanker, fotoshoot na borstkanker, borsten verwijderd foto
Deze foto dient alleen ter illustratie.

Precies een week na de fotoshoot is haar borst verwijderd...

Precies een week na de fotoshoot is haar borst verwijderd… drie weken daarna bespraken we via zoom haar album en kon ze voor het eerst haar foto’s zien.  Ze was zo blij dat we er tranen van in onze ogen kregen. Een stortvloed van complimenten voor ons werk! En het album is prachtig… véél meer dan een “documentatie” maar een sierraad voor altijd.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en heel veel geluk.

Xxx

 

voel je welkom

Ben jij zelf iemand die in een vergelijkbare situatie zit? Voor of na de behandeling , Schroom niet en voel je welkom.

Wij zullen er alles aan doen om ook jouw boudoir fotoshoot tot een onvergetelijke belevenis te maken.  Mét waanzinnige foto’s waar wij, maar vooral jij supertrots op gaat zijn.