Ga jij jouw boudoir fotoshoot boeken in 2022

Ga jij jouw boudoir fotoshoot boeken in 2022 ?

Afgelopen jaar hebben we van een record aantal vrouwen (en mannen) boudoir foto’s gemaakt. Een nieuwe leverancier voor onze waanzinnig mooie albums gevonden en met enorm veel plezier en passie gewerkt.

Elke fotoshoot was bijzonder, de ene keer omdat de reden voor het boeken van de boudoir beleving een overwinning was, de andere keer juist een afsluiting maar altijd met een goede reden en uiteindelijk het zelfde prachtige resultaat… 

 

Trotse vrouwen die in hun Boudoir album terug kunnen kijken

Trotse vrouwen die in hun Boudoir album terug kunnen kijken op foto’s van de mooiste versie van zichzelf. Een beter zelfbeeld hebben gekregen, meer zelfvertrouwen uitstralen dan voor de boudoir fotoshoot én een superleuke ervaring rijker zijn.

Voor ons werkt dat aanstekelijk, wij genieten volop mee!

Voor nu wensen wij iedereen een gezond, spannend en mooi nieuwjaar toe. En vertel eens… waarom ga jij jouw boudoir fotoshoot boeken in 2022?

Liefs Menno & Monica

boudoir fotoshoot, boudoir beleving, boudoir fotograaf

Monica en Menno Ebbes

Wil jij ook zo’n spannende Boudoir fotoshoot van jezelf (of samen met je partner). Dat kan! Wij (Monica en Menno) van Boudoir Studio zijn er helemaal voor je om van jouw fotoshoot een beleving te maken die je niet snel vergeet. Onze fotoshoot’s maken wij altijd met z’n tweeën. Menno achter de camera, Monica als visagiste en assistente. Onze ruime fotostudio is makkelijk bereikbaar zowel met de auto als met het O.V. Compleet ingericht als een ware boudoir fotoset met alles erop en eraan. Zo hebben wij een mooi klassiek Frans bed staan, verschillende achtergronden en een verzameling items om te gebruiken tijdens je shoot.

Wij staan inmiddels in heel Nederland bekend om onze fantastische unieke foto’s.

Wie wij zijn?

Get In touch

Boudoir Studio (Kantoor), Beets 43, 1475 JD Beets (groot Amsterdam)

+31 (0)75 631 07 74