Boudoir shoot voor iedereen

Een Boudoir shoot voor iedereen!
Of je vrouw, man, hetero, bi, gay, queer, trans, genderneutraal of van alles tegelijk bent, een Boudoir Fotoshoot is altijd een goed idee. Iedereen is welkom bij Boudoir Studio en wordt met enthousiasme ontvangen. 
We passen jouw poses en de belichting zo aan dat jouw personaliteit en lichaam optimaal naar voren komen. 
Zo krijgt iedereen de allermooiste foto’s… De meeste boudoir shoots maken we nog altijd van vrouwen. De boudoir fotoshoot word geboekt als cadeau, om te vieren dat er een mijlpaal behaald is, zoals een bepaalde leeftijd (onze oudste client was 62 jaar toen ze hier was voor een fotoshoot) of omdat ze zijn afgevallen of veel aan het sporten zijn. Steeds vaker worden deze vrouwen vergezeld door hun man of partner voor een couple shoot. Even samen iets héél anders doen, en geweldig mooie foto’s van jullie samen als koppel in een prachtig album en aan de muur.

boudoir voor mannen

Mannen alleen zien we hier ook regelmatig, eigenlijk met dezelfde redenen als de vrouwen. Voor een boost van hun zelfvertrouwen, keihard getraind en daardoor een mooi lichaam “gekregen”. Ook als origineel kado voor hun partner of trots geweldige foto’s kunnen laten zien op social..  

Boudoir fotoshoot voor mannen Alkmaar, boudoir fotoshoot voor mannen, boudoir fotoshoot voor heren, boudoir fotoshoot man, boudoir fotoshoot naakt, mannen foto naakt

Boudoir fotoshoot genderqueer

Onlangs hadden we een fotoshoot met Rowan die zich identificeert als genderqueer. “Ik durf het bij jullie wel aan om mij bloot te geven”. Voor ons een prachtig compliment. We hebben van te voren goed besproken wat de wensen waren en daar de belichting en poses op aangepast. 
Deze client wilde erg graag foto’s met gekleurd licht. In dit geval veel rood, roze en blauw.
Precies naar wens uitgevoerd door Boudoir Studio…!
Video afspelen over redenen voor een boudoirshoot, Kleur of Zwart-Wit Boudoir foto's

Wat is jouw verhaal? 

Wat is jouw verhaal? 

  • Hoe wil jij je mooiste versie van jezelf zien?
  • Wat zijn jouw droomfoto’s?
  • Laat het ons weten en wij laten je droom uitkomen. 

Liefs Monica

koppel boudoir

koppel boudoir shoot, koppel boudoir fotoshoot, stellen boudoir, koppel boudoir fotoshoot, stellen fotoshoot

Get In touch

Boudoir Studio (Kantoor), Beets 43, 1475 JD Beets (groot Amsterdam)

+31 (0)75 631 07 74