zelfbeeld veranderen én jezelf omarmen, Boudoir fotoshoot, boudoir fotoshoots, spannende fotoshoot, Visagie, Haar, Make-up, boudoir make-up, Boudoir fotograaf, boudoir fotografie, boudoir fotostudio, lingerie fotograaf, lingerie fotoshoot, spannende fotoshoot, beste boudoir fotograaf, beste lingerie fotograaf

Je zelfbeeld veranderen én jezelf omarmen

Je zelfbeeld veranderen en jezelf omarmen door een boudoirshoot klinkt veelbelovend. En dat is het ook!

We zijn zo gewend aan een beeld van onszelf dat bewust of onbewust gecreëerd is (door jezelf of anderen) dat je vaak zelf niet eens meer ziet dat je op dit moment een héél ander persoon bent dan dat je bijvoorbeeld 10 jaar geleden misschien bent geweest. We krijgen veel onzekerheden in de Boudoir Studio en die zijn eigenlijk allemaal onterecht.
Zoals bijvoorbeeld: “Mijn billen zijn niet mooi”, mijn bovenramen zijn te dik”, “mijn borsten zijn net theezakjes”, “ik ben veel aangekomen”.  Allemaal dingen die soms gevoelig liggen.

Voor ons een prachtige leidraad om juist van die onzekerheden de mooiste foto’s te maken

Voor ons een prachtige leidraad om juist van die onzekerheden de mooiste foto’s te maken. En je te laten zien én inzien dat je juist zo, gewoon zoals je nu bent, een prachtige vrouw bent.

En als we die mooiste foto’s in een waanzinnig album afdrukken… kan je die foto’s voor altijd omarmen.. En.. Jezelf ook!

Liefs Monica & Menno

Wij zijn Monica & Menno Ebbes van Boudoir Studio

Boudoir Fotoshoot Amsterdam,Boudoir fotoshoot, boudoir fotoshoots, Spannende fotoshoot, Donker boudoir, sexy fotoshoot, mysterieus

Met Boudoir Fotografie zijn wij al jaren bekend

Met Boudoir Fotografie zijn wij al jaren bekend. Menno als fotograaf en Monica als visagiste en assistente. De perfecte rolverdeling. Omdat wij al vijfentwintig jaar samen zijn én samenwerken hebben wij aan een half woord genoeg. Dit betekent automatisch dat wij tijdens jouw Boudoir Experience alle aandacht aan jou geven. Samen zorgen wij dat iedereen die wij fotograferen ontspannen en tevreden op de foto staat.

Hoe fijn is het om een dag in de watten te worden gelegd

Hoe fijn is het om een dag in de watten te worden gelegd, je mooiste lingerie aan te trekken en te horen hoe mooi en prachtig je bent. Echt tijd voor jezelf tijdens jouw boudoir beleving.

Wat ons aan boudoir fotografie aantrekt , is dat we laten zien hoe prachtige bent. We vinden het geweldig om te zien dat iemand tijdens een shoot echt opbloeit en op een gegeven moment relaxt en ontspannen staat te poseren. Voor ons is het een eer om deze vorm van fotografie te doen. Geweldig om een vrouw te laten zien hoe mooi ze is. De foto’s laten we in eerste instantie altijd hier bij ons in de studio zien en zien dus ook gelijk de reacties van de dames die gefotografeerd zijn.

Die reacties… die zijn misschien nog wel het allermooiste, verbaast, overweldigend, ontroerd en enthousiast…. 

 

Geweldig om op deze manier iemand helemaal blij te maken.

Als je wilt weten hoe wij samen er voor zorgen dat jouw Boudoir Experience een ervaring wordt om nooit te vergeten. kijk dan hier verder voor onze werkwijze