Vergeet niet jouw Valentijn te verwennen!

Nog maar een paar dagen en dan is het tijd om jouw Valentijn te verwennen! 

Een Boudoir fotoshoot cadeaubon is hier bijzonder geschikt voor. Je geeft een beleving weg voor je valentijn die nog lang herinnerd gaat worden. Een luxe dag uit, even helemaal weg van alles, tijd voor jezelf.

valentijn verwennen, Valentijns cadeaubon, Valentijnsdag fotoshoot

Prachtige foto’s van jouw liefde bij ons INCLUSIEF Album

Een boost voor haar of zijn zelfvertrouwen! Dat begint al bij binnenkomst, we ontvangen je met een glas bubbels (of iets anders waar je van houd) je favoriete muziek staat op en je kan gelijk alles loslaten. Daarna verzorgen we de visagie en begeleiden je compleet door de hele fotoshoot (Monica assisteert je met álles).

 

Boudoir fotoshoot cadeau voor Valentijnsdag, Valentijnsdag Boudoir shoot, liefde, Love foto, boudoir fotoshoot valentijn

Jouw Valentijns cadeau een Gegarandeerd succes!

Als we klaar zijn ontvang je van ons nog een kleine herinnering aan deze geweldige dag. Met de Valentijns cadeaubon geef je prachtige foto’s van jouw liefde bij ons INCLUSIEF album waar je voor altijd van kunt genieten.

Boudoir Valentijns Cadeaubon

€595,-

Inclusief Prachtig Album

Wij Zijn Monica & Menno Ebbes Van Boudoir Studio

Met Boudoir Fotografie zijn wij al jaren bekend. Menno als fotograaf en Monica als visagiste en assistente. De perfecte rolverdeling. Omdat wij al vijfentwintig jaar samen zijn én samenwerken hebben wij aan een half woord genoeg. Dit betekent automatisch dat wij tijdens jouw Boudoir Experience alle aandacht aan jou geven. Samen zorgen wij dat iedereen die wij fotograferen ontspannen en tevreden op de foto staat.

Hoe fijn is het om een dag in de watten te worden gelegd, je mooiste lingerie aan te trekken en te horen hoe mooi en prachtig je bent. Echt tijd voor jezelf tijdens jouw boudoir beleving.

Wat ons aan boudoir fotografie aantrekt , is dat we laten zien hoe prachtige bent. We vinden het geweldig om te zien dat iemand tijdens een shoot echt opbloeit en op een gegeven moment relaxt en ontspannen staat te poseren. Voor ons is het een eer om deze vorm van fotografie te doen. Geweldig om een vrouw te laten zien hoe mooi ze is. De foto’s laten we in eerste instantie altijd hier bij ons in de studio zien en zien dus ook gelijk de reacties van de dames die gefotografeerd zijn.

Die reacties… die zijn misschien nog wel het allermooiste, verbaast, overweldigend, ontroerd en enthousiast…. 

Geweldig om op deze manier iemand helemaal blij te maken.

Get In touch

Boudoir Studio (Kantoor), Beets 43, 1475 JD Beets (groot Amsterdam)

+31 (0)75 631 07 74