Shibari Boudoir Fotoshoot

Marleen wilde een Shibari Boudoir fotoshoot met bondage foto’s van zichzelf naast de boudoir foto’s die we meestal maken. 

Ze had voorbeelden doorgestuurd, en gevraagd of dat mogelijk was. Natuurlijk was dat mogelijk!

Zelf kunnen wij niet zo knopen dus een goede vriendin van haar is meegekomen naar de fotoshoot om haar nadat we de boudoir foto sessie klaar hadden in te knopen.

Een klein uurtje later stond Marleen helemaal shibari ingebonden in de studio en heeft haar vriendin er ook nog Lelies in verwerkt. 

De foto’s zijn precies geworden als Marleen wilde, stuk voor stuk een kunstwerk op zich. 

Na de uitzoeksessie heeft Marleen besloten alle foto’s af te nemen en daar door ons een mega dik en groot fotoalbum van te laten maken.

Een prachtige herinnering aan onze Shibari Boudoir fotoshoot en een enorme boost voor haar zelfvertrouwen.

shibari, Boudoir, fotoshoot, bondage, lely

Marleens Shibari Boudoir Review

Een boudoir shoot, al een paar jaar had ik erover nagedacht en uiteindelijk de knoop doorgehakt om het te gaan doen. Al een tijdje wist ik waar ik het wou doen; bij Menno en Monica. De foto’s op de site passen bij mijn stijl en de site en hun manier van schrijven en uitleg over zichzelf voelen goed.

Mijn collage met wat ik mooi vond en wou namaken in dezelfde soort stijl had ik al vooraf opgestuurd zodat dat bekend zou zijn en ik ook een lijstje had met wat ik wou zodat we dat niet konden vergeten.

En toen was het zover! Koffer, bloemen, schoenen, touw en vriendin ingeladen en op weg gingen we. We werden vriendelijk opgevangen en begonnen met ontspannen kennis maken en wat te drinken. Toen begon het echte werk, Monica heeft mijn make-up gedaan, gewoon heel licht dat het er wel was maar niet heel aanwezig. Ik voelde de spanning toenemen het was zo ver!

In het begin een beetje onwennig maar al vrij snel ontspannen met tussen de foto’s in een lekkere badjas om me heen waar Monica mee klaar stond. Menno had goede tips en ideeën en mijn collage van ideeën begon op zijn camera te verschijnen.

 

Mijn grote droom een foto met shibari en lelies hebben we uit kunnen werken!

Mijn grote droom een Shibari Boudoir fotoshoot en een foto met shibari en lelies hebben we uit kunnen werken! Mijn vriendin heeft me vastgebonden en opgemaakt met bloemen.

Menno heeft voor ons ook foto’s van gemaakt van het binden en we hebben hier super herinneringen aan!

De lelies, het touw, mijn lichaam…

De foto's zijn waanzinnig!

Shibari, Boudoir,photoshoot, bondage, fotograaf

De foto’s zijn waanzinnig! Ik ben Menno, Monica en mijn vriendin eeuwig dankbaar dat we dit hebben kunnen vastleggen!

Nu ik dit typ zit ik op de bank met mijn fotoboek met de foto met lelies voor mijn neus en denk terug aan deze geweldige ervaring met professionele mensen die de tijd nemen voor je en passie hebben voor wat ze doen. Later als ik weer een aantal jaren ouder ben en Menno en Monica dit nog steeds doen hoop ik het ooit nog een keer te mogen en kunnen doen. Het zelfvertrouwen, de ervaring en de geweldige foto’s waarvan je niet kan geloven dat je het zelf bent zijn het waard! Ik ben het waard!

Menno en Monica enorm bedankt voor deze ervaring.

Boudoir, fotoshoot,bondage,Shibari,bed,amsterdam

Meer reviews vind je hier.

Wil jij ook een Shibari Boudoir fotoshoot? Of heb je andere speciale wensen neem dan vrijblijvend contact met ons op!