Boudoir fotoshoot in Amsterdam

Je Boudoir fotoshoot in  Amsterdam? Of net daarbuiten? Makkelijk bereikbaar, voldoende gratis parkeerplaatsen en op slechts 20 minuutjes rijden van Amsterdam. In onze ruime studio maken wij van jouw de mooiste boudoir foto’s. 

Wij begeleiden je door deze hele ervaring, dat. begint al met een intake gesprek door de telefoon of via Zoom. Monica geeft je tips over alles wat nodig is om voor jouw de fotoshoot tot een mooie beleving te maken. In de studio nemen we ruimschoots de tijd, wij fotogreferen maar één Boudoirshoot per dag. Alle tijd voor jouw alleen.

Boudoir fotoshoot in Amsterdam

Na de fotoshoot ontvangen we je bij ons op kantoor waar je een keuze kunt maken uit een basic album, een prachtig album in luxe bewaarbox, een foliobox (luxe bewaarbox) met daarin je mooiste  foto’s afgedrukt op 3 mm luxe papier, of een professionele afdrukken op alluminium dibond, plexiglas of fotopapier.

Vragen of gelijk boeken?

Boudoir fotoshoot, beste boudoir fotograaf, boudoir fotoshoot nederland, boudoir fotoshoot Edam, boudoir fotoshoot Volendam

Monica Ebbes

Eigenaresse/ Assistente

Monica verzorgt de afspraken, en zorgt er voor dat het je aan niets ontbreekt. Voor, tijdens en na de shoot staat ze volledig voor je klaar om je te helpen met poseren, klaar te staan met een warme badjas voor de momenten dat er even niet geposeerd wordt en je te voorzien van hapjes en drankjes. 

Boudoir Fotograaf

Menno Ebbes

Fotograaf

Als fotograaf weet ik héél goed hoe ik jou op je allermooist en op een vertrouwde manier op de foto zet. Iedereen komt zenuwachtig binnen, maar gaat met een goed gevoel een een geweldige ervaring weer naar huis.

Dupho Lid, professioneel Boudoir fotograaf