Fotoshoot vóór borstamputatie...

De telefoon ging, ik nam op en hoorde een vriendelijke dame aan de andere kant van de lijn. Ze was geïnteresseerd in een fotoshoot maar wilde eigenlijk vooral haar borsten gedocumenteerd hebben… 

Door haar klinische benadering gingen bij mij een paar belletjes rinkelen. Ook ikzelf heb helaas vriendinnen die door borstkanker getroffen zijn… Ik vroeg haar zonder er verder doekjes om te winden of ze ziek is……en dat was ze. Één van haar borsten moest geamputeerd worden. En ze wilde zelf, voordat dat gebeurde, haar borsten “gedocumenteerd” hebben. 

Tijdens ons gesprek heb ik haar weten te overtuigen dat ook háár fotoshoot voor borstamputatie een Boudoir fotoshoot kon worden. Een mooie beleving, een dagje alleen voor haarzelf, ditmaal met een andere reden dan de meeste fotoshoots. We spraken het af ook zo te benaderen nét zo als al onze andere Boudoir Fotoshoots… maar dan mét een aantal foto’s waar haar borsten op een mooie manier “gedocumenteerd” werden.

Nooit eerder had een andere man, anders dan haar echtgenoot en de huisarts haar topless gezien en toch stond ze daar… Kwetsbaar, maar prachtig. De fotoshoot ging eigenlijk als vanzelf.

Precies een week na de fotoshoot is haar borst verwijderd… drie weken daarna bespraken we via zoom haar album en kon ze voor het eerst haar foto’s zien.  Ze was zo blij dat we er tranen van in onze ogen kregen. Een stortvloed van complimenten voor ons werk! En het album is prachtig… véél meer dan een “documentatie” maar een sierraad voor altijd. 

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en heel veel geluk.

Monica en Menno

Fotoshoot vóór borstamputatie, borstamputatie reconstructie, Borstkanker borstamputatie foto
*Deze foto is niet van een client die geopereerd is of gaat worden.

Ben jij zelf iemand die in een vergelijkbare situatie zit?

Voor of na de behandeling , Schroom niet en voel je welkom. 

Wij zullen er alles aan doen om ook jouw boudoir fotoshoot tot een onvergetelijke belevenis te maken.  Mét waanzinnige foto’s waar wij, maar vooral jij supertrots op gaat zijn. 

Get In touch

Boudoir Studio (Kantoor), Beets 43, 1475 JD Beets (groot Amsterdam)

+31 (0)75 631 07 74